Partners

Jong Logistiek Nederland (JLN) is een platform gericht op logistiek georiënteerde hbo-/wo-studenten en afgestudeerden tot en met 30 jaar. We willen onze leden graag de logistieke wereld zien, van het bezoeken van topbedrijven tot aan het ontmoeten van interessante professionals.

Meer informatie


Samen met onze telers en ketenpartners helpen wij onze klanten elke dag een totaalpakket duurzame verse, veilige en gezonde groente, fruit en paddenstoelen te bieden aan hun consumenten.

Meer informatie


Met ruim 435 winkels, 20.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al negen keer uitgeroepen tot de beste supermarkt in groenten en fruit.

Meer informatie


Page Talent is een wervingservice van Page Personnel die werkgevers op zoek naar getalenteerde stagiairs in contact brengt met studenten die een inspirerende stage zoeken. Werkgevers kunnen gratis advertenties voor hun stageprogramma's plaatsen. Als het stageprogramma met succes wordt afgerond, hebben zij de kans om een tijdelijk of vast contract aan te bieden.

Meer informatie