Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland

De stichting Jong Logistiek Nederland is een zelfstandige stichting die is opgericht als boegbeeld van samenwerkend Logistiek Nederland. Het betreft een samenwerking van evofedenex en vLm. Juist samenwerking door sterke partners is voorwaarde voor een sterk en vooraanstaand logistiek Nederland. Waar anders te beginnen dan bij de toekomst van Logistiek Nederland, de studenten en de starters op de arbeidsmarkt?

JLN heeft als voornaamste doelen:

  • Ontwikkeling van studenten en pas afgestudeerden richting het bedrijfsleven
  • Kennisuitwisseling en -ontwikkeling voor studerend en jong werkend Nederland
  • Kamenwerking om gezamenlijk Nederland als logistiek land te ontwikkelen
  • Uitbreiden van het netwerk: kennismaken met studie- en vakgenoten uit het hele land Jong Logistiek Nederland is een initiatief van twee belangrijke logistieke partijen: evofedenex en vLm.

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. vLm is een beroepsvereniging voor logistiek managers en specialisten en telt bijna 1900 leden. Haar doelstelling is: het bevorderen van de professionele ontwikkeling van (aankomende) logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring.