The Greenery

Contact

The Greenery
Spoorwegemplacement 1
2991 VT Barendrecht
Nederland

thegreenery.com/

The Greenery

The Greenery

The Greenery is een internationale verkooporganisatie van verse groente en fruit in eigendom van de Nederlandse telercoöperatie Coforta. The Greenery levert een compleet dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie. Om jaarrond een compleet assortiment aan klanten te leveren, werkt The Greenery intensief samen met de telers van de coöperatie en andere samenwerkingsverbanden. Het efficiënt beheren en sturen van ons brede productaanbod - dat niet alleen aansluit op de behoefte van de samenleving maar hier juist op anticipeert - is het vak dat The Greenery beheerst.

Organisatie

The Greenery bestaat uit meerdere onderdelen. Ieder onderdeel heeft een eigen focus: The Greenery Growers, The Greenery Logistics en The Greenery Retail. The Greenery Growers verzorgt het aanbod van onze Nederlandse telers, The Greenery Logistics biedt logistieke oplossingen voor vers en The Greenery Retail bedient retail- en onlineklanten in Europa. De dochters Hollander, Hoogsteder, Wagenaar, E. van den Berg en The Greenery Overseas bedienen specifieke markten en klanten. Samen zorgen we elke dag dat verse groente en fruit bereikbaar is voor iedereen.

Dit doet The Greenery met een eerlijke uitbetaalprijs aan onze telers en het bieden van continuïteit in de afname van hun product door langdurige samenwerkingen aan te gaan met haar klanten. The Greenery ontwikkelt o.a. categorieplannen, innovatieve concepten, verpakkingen en schappenplannen gebaseerd op data en onderzoek. Omdat vers logistiek in ons DNA zit, kan The Greenery met supply chain oplossingen elke dag verse groente en fruit beschikbaar maken in binnen- en buitenland.

Samen met onze telers maakt The Greenery verse groente en fruit bereikbaar voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op www.thegreenery.com.