BijlesHuis

Even voorstellen

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die studiebegeleiding en bijles aanbieden in een professioneel kader. Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en bijlesdocenten samen.

Wat kunnen we voor jou betekenen

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privébijlesdocenten voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en voor zakelijke begeleidingen. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden aan een bepaald vak, maar ook aan het aanleren van de juiste studievaardigheden.

Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken wij een geschikte privébijlesdocent die we vervolgens vrijblijvend voorstellen. Elke bijlesdocent krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen persoonlijke klik met de bijlesdocent? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot je tevreden bent.

Bijlesdocent

Ben je goed in een bepaald vak? Wordt dan zelf bijlesdocent! Bijles geven biedt je het beste van twee werelden. Je verdient eenvoudig een centje bij volgens je eigen agenda terwijl je waardevolle ervaring opdoet door anderen vooruit te helpen met jouw kennis.

Gratis €20

Heb je interesse om bijles te volgen? Meld je dan aan en ontvang €20 korting!

Heb je interesse om bijles te geven als bijlesdocent? Meld je dan aan en ontvang €20 bovenop je eerste loon!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretaris@sa-lmr.nl


Bijles_geven.png
Bijles_krijgen.png