Student en bedrijf

Bedrijvenbezoeken

Sinds de oprichting in 2014 organiseert LMR meerdere keren per kwartaal bedrijvenbezoeken. Deze bedrijvenbezoeken zijn een unieke kans om in contact te komen met logistiek talent en je als bedrijf aan hen te introduceren. De studenten die mee gaan naar deze bedrijfsbezoeken zijn meestal de meest enthousiaste talenten van de opleiding. De doelgroep van de bedrijvenbezoeken zijn onze eerste- en tweedejaars studenten. De studenten mogen het bezoek aan uw organisatie opnemen in hun portfolio en dat betekent dus ook dat we een grote opkomst kunnen garanderen.

Inhouse event

Ben je meer geïnteresseerd om in contact te komen met onze derde- en/of vierdejaars studenten? Dan is het in overleg ook mogelijk om een inhouse event te organiseren. Voor jullie als organisatie is het dé manier om in contact te treden met logistieke talenten. Voor een student is het de kans om in een korte periode heel veel te leren over een organisatie. Het programma bestaat vaak uit presentaties, cases, informele borrels en/of een rondleiding op het kantoor. Het is tevens een goede mogelijkheid om ook de medewerkers van de organisatie aan het woord te laten en hierdoor een goede indruk te geven van de sfeer en de cultuur binnen de organisatie.

Webinars

Fysiek op bezoek bij een logistiek bedrijf is door COVID-19 het afgelopen jaar niet mogelijk geweest. We moesten daarom een beetje improviseren, maar we hebben een tijdelijke oplossing gevonden: een online webinar. Tijdens deze webinar krijgt een bedrijf een uur de tijd zich te presenteren tegenover onze eerste- en tweedejaars studenten en hen hierbij te informeren over de achtergrond van het bedrijf, haar logistieke activiteiten en de (duurzame) toekomst. We mogen de webinars met goedkeuring van de Hogeschool Rotterdam organiseren, wat betekent dat eerste- en tweedejaars dit mogen gebruiken voor hun portfolio en we daarmee een grote opkomst kunnen garanderen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sa-lmr.nl

1611130355204.jpg
XPO_1.png