Lidl Nederland

Lidl Nederland

Lidl Nederland

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 20.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Streven naar het beste, dagen onszelf continu uit, en vieren we successen samen. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

Net zo divers als onze klantenkring
Alle 20.000 werknemers werken samen dag in dag uit om onze unieke winkelformule, die kwaliteit, klantfocus en simpelheid voor op zet waar te maken. Wij hebben allemaal de "Lidl- mentaliteit" houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten net dat stapje extra. Waardoor we er samen voor zorgen dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Logistiek

Bij Lidl is logistiek altijd in beweging. Het is de taak van logistiek om alle producten zo snel en efficient mogelijk en met behoud van de hoogste kwaliteit naar onze filialen te transporteren. Vanuit onze zes distributiecentra, strategisch over het land verspreid, worden dag en nacht goederen ontvangen, bestellingen verzameld en vrachtwagens ingeladen om al onze filialen te bevoorraden. Elke dag werken er zo’n 1500 mensen in onze distributiecentra om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast wordt dit gehele proces ondersteund vanuit de afdeling Logistiek op het hoofdkantoor. Er zijn dus vele mogelijkheden voor jou als ambitieuze student of starter binnen logistiek bij Lidl.

Denk hierbij aan een stage of een traineeship in de richting van Logistiek. Benieuwd? Lees de verhalen van onze collega’s op: https://www.werkenbijlidl.nl/traineeships-stages/onze-collega-s-vertellen

Sponsor

Lidl is altijd op zoek naar studenten die het beste uit zichzelf willen halen. Daarnaast zijn wij als snelgroeiende en internationale retail-organisatie een uitstekende omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen, ook na je studie. Daarom komen we graag in contact met studenten van Logistics Management in Rotterdam.