Bestuurslid worden

Bestuurslid worden


Ben jij enthousiast en vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en een jaar lang samenwerken met andere studiegenoten? Wordt dan bestuurslid bij de mooiste vereniging van Nederland!

Gedurende het jaar organiseert LMR zowel informele als formele activiteiten, waaronder gezellige borrels, kroegentochten, excursies, en bedrijvendagen. Zonder commissies geen activiteiten, want elk studiejaar werken nieuwe commissies (een groep van 4 tot 6 studenten) samen om deze activiteiten mogelijk te maken. Bestuurslid zijn is ontzettend leerzaam en het staat uitstekend op je CV. Daarnaast brengt het ook gezelligheid met zich mee en probeert LMR altijd een introductiedag en te organiseren om het oude en nieuwe bestuur met elkaar kennis te laten maken.

Alle commissies starten in september, aan het begin van het collegejaar. Neem een kijkje onder het kopje Commissies om een idee te krijgen van de commissies die wij aanbieden. Voor vragen kun je terecht bij de secretaris van het bestuur.

In mei 2021 vindt de eerste sollicitatieronde voor het studiejaar 2021/2022 plaats. Meld je aan door een e-mail te sturen naar de secretaris van het bestuur - Jelmer Olivier, dit met een korte motivatie en je CV. Heb je vragen, schroom dan niet contact op te nemen! Klik hier om de open vacatures te bekijken.