Nieuws

Nieuw jaar, nieuw bestuur & commissies

Het nieuwe jaar is weer in volle gang en bij LMR is er ook zeker niet stilgezeten! Met een (bijna) volledig nieuw team leek het ons de hoogste tijd voor een voorstelronde.

Ilse de Roo
Hooi, mijn naam is Ilse de Roo en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Logistics Management. Dit collegejaar zal ik voorzitter zijn van de studievereniging. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de studievereniging, geef ik leiding aan het bestuur en help ik hen waar nodig. Verder ben ik een aanspreekpunt binnen de school. Voor vragen of een gezellig gesprek kun je altijd naar mij toe komen!

Bram Roosendaal
Mijn naam is Bram Roosendaal. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Logistics Management en dit collegejaar zal ik de functie van vice-voorzitter gaan bekleden. Als vicevoorzitter ben ik de hoofdverantwoordelijke voor alle externe betrekkingen van LMR. Daarnaast controleer en ondersteun ik de voorzitter met haar werkzaamheden.

Wilbert van Lindenberg
Ik ben Wilbert van Lindenberg, 24 jaar oud en vierdejaars student Logistics Management. Als secretaris van het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de administratieve kant van de studievereniging, ondersteun ik de overige bestuursleden met raad en daad en hou ik een oogje in het zeil of alles volgens de regels en afspraken verloopt. Daarnaast ben ik lid van de kascommissie ter controle van de financiële gang van zaken binnen de vereniging. Voor algemene vragen of als je niet weet wie je moet hebben kun je bij mij terecht als aanspreekpunt.

Rik Kramer
Mijn naam is Rik Kramer, 22 jaar, en vervul binnen LMR de functie als Bestuurslid Interne Betrekkingen. Binnen LMR ben ik verantwoordelijk voor de verschillende commissies en het contact met onze opleiding. Samen met de rest van het bestuur van dit jaar wil ik LMR binnen de hele opleiding zichtbaarder en nog meer aanwezig laten zijn. Zelf zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding en ik heb er zelf er veel zin in komend jaar.

Daniël Cornelissen
Mijn naam is Daniël Cornelissen, ik ben 22 jaar oud en tweedejaarsstudent Logistics Management. Mijn taak als penningmeester is om zicht te houden op alle inkomsten en uitgaven die binnen de vereniging plaatsvinden. Verder stel ik de begrotingen op en bewaak ik de financiële administratie. Ik ben degene die ervoor zorgt dat de activiteiten financieel mogelijk zijn.​

Thierry Riemen
Mijn naam is Thierry Riemen, ben 21 jaar oud en ik zit nu in het tweede jaar van Logistics Management. Mijn taak binnen LMR is zorgen voor de gezelligheid voor onze leden en voor toekomstige leden. Ik zit dit jaar voor het eerst in de bindingscommissie bij onze studievereniging, en verzorg daarom de kroegentochten en andere borrels om elkaar beter te leren kennen.

Daisy Rutten
Ik ben Daisy Rutten, 23 jaar oud en ik doe inmiddels al mijn derde jaar Logistics Management. Als bindingscommissie ben ik samen met Thierry Riemen verantwoordelijk voor alle leuke activiteiten die Study Association Logistics Management aanbiedt! Daaronder vallen natuurlijk kroegentochten, borrels en de bbq aan het eind van het jaar! Wil je iets weten over een van deze activiteiten? Dan kan je altijd bij mij of Thierry terecht!

​Kate Lutskevich
Mijn naam is Kate Lutskevich, 26 jaar en tweedejaarsstudente Logistics Management. Samen met Laura ben ik verantwoordelijk voor de promotie van LMR en haar evenementen. Dit jaar zorg ik voor de grafische kant en maak ik onder andere de posters die in de school hangen en op Social Media worden geplaatst. Als je creatieve suggesties hebt, neem dan contact met mij op.

Laura Kerkhof
Ik ben Laura Kerkhof, 20 jaar en tweedejaars student Logistics Management. Ik hou mij samen met Kate bezig met de PR. Hierbij zorg ik ervoor dat alle teksten op zowel de Social Mediapagina’s en de website er netjes uitzien!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren