Nieuws

Introductieweek Logistics Management 2018-2019

Het normale leven is voor ons als studenten weer begonnen! De één zal er blij mee zijn, de ander had nog langer vakantie willen hebben. Maar al met al kunnen we stellen dat we blij zijn dat we weer aan de bak kunnen.

Als bestuur van LMR zijn we de afgelopen week al druk bezig geweest met ons profileren onder de 1ste jaars studenten in de introductieweek, met als klap op de vuurpeil de LMR-dag op donderdag 30 augustus 2018! Hier hebben wij als gastsprekers Floris Duursma, Team Lead Fuel Oil Operations bij Shell en Jan-Willem Reijrink, Manager Corporate Communicatie en Public Affairs bij Transport en Logistiek Nederland mogen ontvangen.

Na de gastsprekers hebben wij onze 1ste jaars meegenomen op de Spido door de Haven van Rotterdam, waarnaar wij de dag hebben afgesloten met een heerlijke BBQ en borrel bij de Après Skihut op Stadhuisplein.

Wij willen Floris en Jan-Willem bedanken voor hun tijd en interessante bijdrage aan deze dag en wensen onze 1ste jaars veel succes op weg naar hun Propedeuse!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen