Escape the City

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Overige activiteiten
Datum en tijd
14 mei 2021 13:00 - 15:00
Locatie
Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam

Escape the City

Ben jij ook zo toe aan een leuk uitje na een jaar lang thuis zitten? Wil jij er ook weer is een lekker dagje uit samen met je studievrienden? Meld je dan aan voor Escape the City dat plaatsvindt op vrijdag 14 mei en duurt van 13:00 tot 15:00 (let op; hemelvaart).

De Citygame wordt georganiseerd door onze vrienden van Fundustry en is zo georganiseerd dat het COVID-proof is. Afhankelijk van de maatregelen gaan we ook kijken of het mogelijk is om de dag te eindigen op het terras. Bericht hierover volgt.

Hoe werkt het spel?

Denken jullie aan een levenslange gevangenisstraf te kunnen ontsnappen?!

In dit spel kom je spanning, humor en actie in één tegen! Per duo worden jullie verwacht in het centrum van de Rotterdam. Hierbij is het echt van belang om afstand te bewaren tussen de duo’s. Jullie worden verwelkomt door de spelbegeleider en krijgen de benodigdheden van de spelbegeleider. Jullie in felgekleurde overalls de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Bij elk voltooide opdracht krijgen jullie een cijfer. Nadat jullie alle opdrachten hebben voltooid hebben jullie meerdere cijfers. Met deze cijfers kunnen jullie de codes op jullie cijfersloten ontrafelen. Dan zijn jullie van elkaar verlost. 

Weten jullie als duo alle opdrachten het snelst te voltooien en lukt het jullie om de code te kraken, van elkaar te verlossen en naar de eind locatie te komen?! Dan voorkomen jullie een levenslange gevangenisstraf! Maar pas op dat jullie niet door een ander duo vastgelegd worden. Als zij jullie zien kunnen zij een foto van jullie maken wat leidt tot strafpunten. En die kunnen jullie niet gebruiken!

Belangrijke informatie

  • Aanmelden via de website vóór 4 mei
  • Geen kosten voor leden
  • Graag je tweetal doorgeven aan je contactpersoon bij LMR, of naar +31 6 533 040 64
  • Meeting point: Markthal, Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam

Let op: als studievereniging zijn wij er verantwoordelijk voor dat er onderling afstand gehouden wordt tussen onze studenten. We vragen om jullie begrip en om jullie ook te houden aan de maatregelen. Ben je ze alweer vergeten? Klik dan hier.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien