Excursie Kloosterboer

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Datum en tijd
21 nov. 2019 10:00 - 13:00
Locatie
Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam

Excursie Kloosterboer

Beste Leden,

S.A. LMR gaat ook dit jaar weer op bezoek bij Kloosterboer! Dit bedrijf is met meer dan drie miljoen kubieke meter aan koel- en vriescapaciteit toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten in Europa. De vestiging die wij zullen bezoeken is Kloosterboer Cool Port B.V, gevestigd bij de Waalhaven. Dit conventioneel vrieshuis heeft een grootte van 375.000 kubieke meter. Voor deze excursie is er plek voor 25 studenten. Wil jij graag mee? Meld je snel aan, want vol = vol!

Het adres van Kloosterboer Cool Port B.V. is Albert Plesmanweg 250 (Portno. 2450), 3088 GD Rotterdam. Op de locatie is mogelijkheid om te parkeren. Als je met de auto komt wordt je om 9:45 voor de poort van Kloosterboer verwacht. (Rijd dus nog niet zelf naar binnen maar wacht totdat er iemand van het bestuur van LMR aanwezig is).
 
Ben je niet in de mogelijkheid om met een auto te komen is dat ook geen probleem. Zorg dan dat je om 9:30 bij de bushalte Waalhaven Westzijde bent. Vanuit hier lopen we gezamenlijk naar Kloosterboer toe (10 minuten lopen) en zullen we de anderen studenten voor de poort van Kloosterboer ontmoeten.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien