Vacature bindingscommissie

S.A. LMR

Vacature bindingscommissie

  • Geplaatst op 1 sep. 2020
  • Vacatures
  • Rotterdam

De Bindingscommissie organiseert gedurende het hele jaar verschillende informele activiteiten voor de leden van S.A. Logistics Management Rotterdam. Het jaar wordt gestart met de kennismakingsactiviteiten in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam in augustus/september, dit gedurende de introductieweek. Dit is een week met een gevarieerd programma, waarbij nieuwe Logistics Management studenten in aanraking kunnen komen met elkaar, de docenten en de vereniging.

Gedurende het collegejaar dienen er ook gezellige activiteiten georganiseerd te worden. Daarom zorgt de bindingscommissie er voor dat er diverse leuke activiteiten worden aangeboden, zoals sportieve activiteiten, kroegentochten en diverse andere spellen. 
Na de meest drukke perioden van het jaar, de tentamenperioden, moet naar onze mening ontspannen worden. Dat kan tijdens de borrels van S.A. Logistics Management Rotterdam. Er worden in het jaar drie Aftertentamenborrels georganiseerd en het studiejaar wordt afgesloten met het Barbeque. Alle leden van de vereniging zijn van harte welkom op deze borrels.

Lijkt het jou leuk om dit jaar deel uit te maken van de bindingscommissie? Stuur dan een mail naar onze secretaris Jelmer Olivier.

Onze sponsoren