Meewerkstage inkoop assistent

Over Page Talent

Page Talent is een wervingservice van Page Personnel die werkgevers op zoek naar getalenteerde stagiairs in contact brengt met studenten die een inspirerende stage zoeken. Werkgevers kunnen gratis advertenties voor hun stageprogramma's plaatsen. Als het stageprogramma met succes wordt afgerond, hebben zij de kans om een tijdelijk of vast contract aan te bieden.

Meer informatie
Page Talent

Meewerkstage inkoop assistent

  • Geplaatst op 7 sep. 2020
  • Onderzoekstages
  • 36 uur / week
  • Stage
  • Inkoopproces van A tot Z ervaren

  • learning on the job

Van den Assem Schoenen

Van den Assem Schoenen is een familiebedrijf dat momenteel 110 jaar bestaat en beschikt over 12 verkooppunten en twee webshops: www.assem.nl en www.shoeclub.nl. Onze zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires bestaat onder andere uit merken als UGG Australia, Nubikk, Magnanni en Santoni. Betrokken, behulpzaam, eerlijk en gastvrij zijn de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie.

Waarom bij ons werken

Familiebedrijf Van den Assem = Traditie en passie


'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.'

– Berry van den Assem

Taken en verantwoordelijkheden

UITDAGENDE MEEWERKSTAGE IN DE FASHION AANGEBODEN!
(start: september, duur 4 tot 6 maanden, bij voorkeur 5 dagen per week)

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Inkoop?
Voor onze inkoopafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste derdejaars HBO-student. Volg jij momenteel de HBO-opleiding Small Business & Retailmanagement aan de Hogeschool Rotterdam of een vergelijkbare opleiding en wil je werkervaring op doen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Ben jij per september bij voorkeur fulltime beschikbaar, voor ongeveer 4 tot 6 maanden, beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, ben je administratief onderlegd en super gemotiveerd, heb jij affiniteit met de branche en woon je ook nog eens bij ons in de buurt? Lees dan snel verder!

Ga jij de uitdaging aan..
om mee te werken in een leuk, dynamisch, enthousiast inkoopteam, bestaande uit 6 collega’s en inzicht te krijgen in ons gehele (administratieve) inkoopproces van A tot Z? Dan zoeken wij jou om actief mee te werken op de inkoopadministratie, met o.a. de volgende taken:

-inboeken, controleren van de inkooporders en bevestigingen;
-zorgdragen voor diverse rapportages,
-controles uitvoeren,
-telefoonaanname,
-het bijhouden van de mail (zowel intern als extern)
en daarnaast het inkoopteam verder te ondersteunen met overige administratieve werkzaamheden.

Profiel

We zoeken iemand die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, accuraat is, administratief goed onderlegd, die van doorpakken houdt en natuurlijk veel enthousiasme meebrengt!

Aanbod

Wat bieden wij jou?
Een creatieve en uitdagende werkomgeving in ons modieuze kantoor aan de A20; een leuk stel collega’s die nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën en creativiteit; een gezellige werksfeer en uiteraard krijg jij van ons een passende stagevergoeding.

We bieden je een werkplek waar je goed op 1,5 meter afstand van je collega’s kunt werken. En zorgen wij dat er altijd iemand van de afdeling op kantoor aanwezig is om jou de juiste begeleiding te geven.

Contact:

Neem een kijkje op de website en solliciteer onderaan de pagina.

Onze sponsoren