Bestuurslid externe betrekkingen

LMR

Bestuurslid externe betrekkingen

Wil jij je eigen netwerk uitbreiden met toonaangevende bedrijven in de logistiek? Lijkt het jou leuk om actief te zijn binnen het bestuur van je studievereniging en zou je graag excursies naar grote bedrijven willen organiseren? 

Soliciteer dan op de functie bestuurslid externe betrekkingen! 

Als bestuurslid externe betrekkingen ben je samen met de vicevoorzitter verantwoordelijk voor alle externe betrekkingen van de studie vereniging. Dit houdt in dat je gesprekken voert met bedrijven voor eventuele excursies, gastsprekers, samenwerkingsovereenkomsten of  
andere vormen van evenementen en samenwerkingen. Jij bent samen met de vicevoorzitter de contactpersoon voor de (logistieke) bedrijven. 

Hierbij bouw je naast een netwerk voor de studievereniging ook een groot netwerk voor jezelf op. Dit kan later heel handig zijn voor een bijbaan, stage, afstudeerstage of je eerste baan na je studie. 

Daarnaast zit je ook in het bestuur van de studievereniging. Dit houdt in dat je meepraat en meebeslist over alle bestuurlijke zaken van de studievereniging. Bestuurslid externe betrekkingen staat dus ook goed op je CV wat later ook weer van pas kan komen, net zoals het brede netwerk wat je krijgt van deze functie!

Ook is het hardstikke gezellig om actief te zijn binnen LMR. Je leert namelijk veel mensen binnen de studie kennen waardoor je studie een stukje leuker wordt. Daarnaast ondernemen we ook gezellige informele activiteiten met het LMR-team. Denk hierbij aan een terassje pakken of een keer met elkaar uit eten gaan. 

Ben je geintresseerd in de functie externe betrekkingen? 
Mail dan je motivatie en cv naar: secretaris@sa-lmr.nl

 

Meer vacatures bij LMR

Onze sponsoren