Avond / weekendkracht SCM

Over The Greenery

Als verkooporganisatie van ruim 500 Nederlandse en buitenlandse telers, verenigd in telercoöperatie Coforta, maakt The Greenery samen met haar telers, klanten, leveranciers, partners en medewerkers verse groente en fruit waardevol. Samen zorgen zij ervoor om gezonde, voedselveilige en betaalbare groente en fruit bereikbaar te maken voor iedere consument.

Meer informatie
The Greenery

Avond / weekendkracht SCM

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan, in de avond en het weekend, waar je relevante werkervaring kun top doen in de logistiek?

De afdeling SCM bij The Greenery is op zoek naar parttimers!

 

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Iedere dag opnieuw streven we er samen met onze telers naar om consumenten zorgeloos te laten genieten van gezonde groente en fruit.

 

De afdeling SCM begeleidt de goederenstroom vanaf de klantorder tot en met de aflevering bij de klant, zowel op de distributiecentra van The Greenery als telerlocatie. Onder andere het aanmaken van productie opdrachten, voorraadbeheer en de coördinatie van transport zijn SCM activiteiten. Daarnaast is SCM verantwoordelijk voor het administratief voorraadbeheer op de telerlocaties. Bovendien heb je contact met inkopers, verkopers, telers, transportplanners, transporteurs, kwaliteitscontroleurs, leveranciers en logistiek medewerkeres.

 

Wat heb je nodig voor de functie?

  • Je bent bezig met een HBO/WO opleiding in de richting logistiek/SCM;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig, stressbestendig en accuraat;
  • Je bent flexibel inzetbaar in een rooster van avond en weekenddiensten.

 

Wat bieden wij?

Je doet werkervaring op in een dynamisch commercieel bedrijf dat geheel werkt op het ERP-systeem SAP. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Het kantoor van The Greenery is gelegen in Barendrecht en is op steenworp afstand van het treinstation van Barendrecht.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Tomas Vaartjes, Assisten Teammanager SCM, op telefoonnummer: 06-40935264.

 

 

 

Onze sponsoren