The Greenery

Contact

The Greenery
Spoorwegemplacement 1
2991 VT Barendrecht
Nederland

thegreenery.com/

The Greenery

The Greenery

Samen met meer dan 500 verendigde telers van coöperatie Coforta, leveren en distribueren zij jaarrond een compleet dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Om het assortiment jaarrond aan klanten te kunnen leveren werken ze intensief samen met telers en samenwerkingspartners uit zowel binnen- als buitenland. Het efficiënt beheren en sturen van het brede productaanbod - dat niet alleen aansluit op de behoefte van de samenleving maar hier juist op anticipeert - is het vak dat zij beheersen.

The Greenery zorgt voor een eerlijke uitbetaalprijs aan de telers en bieden hen continuïteit in de afname van hun product door langdurige samenwerkingen aan te gaan met de klanten. Voor deze klanten ontwikkelen ze onder andere innovatieve producten, verpakkingen en schappenplannen gebaseerd op expertise en marktonderzoek. Daarnaast staat The Greenery in contact met de eindgebruiker middels consumentenpanels, vertalen ze de wens van de consument naar de zaadveredelaar en zijn ze vertegenwoordigd in sector- en brancheorganisaties. Door intensief samen te werken verbindt The Greenery alle schakels in de keten.

 

Nieuwe missie

Als verkooporganisatie van ruim 500 Nederlandse en buitenlandse telers, verenig in telercoöperatie Coforta, maakt The Greenery samen met haar telers, klanten, leveranciers, partners en medewerkers verse groente en fruit waardevol. Samen zorgen zij ervoor om gezonde, voedselveilige en betaalbare groente en fruit bereikbaar te maken voor iedere consument.

 

Strategie 2020

Om verse groente en fruit bereikbaar te maken voor iedere consument werkt The Greenery samen met iedere schakel in de keten. Met respect voor mens en natuur streven zij naar een duurzame en sociaal verantwoorde teelt. Iedere schakel in de keten ontvangt een eerlijke prijs om de continuïteit te borgen. Zo zijn telers in staat te investeren in nieuwe mogelijkheden op het gebied van teelt, duurzaamheid en kwaliteit. Op haar berut investeert The Greenery in technologie, kennis en samenwerking in de keten. Door te investeren blijft The Greenery in staat iedere dag te voldoen aan de vraag van de klanten en omgeving.

Onze sponsoren