Appli

Contact

Appli
Klokgebouw 181
5617 AB Eindhoven
Nederland

+31 85 876 88 02

info@appli.nl

appli.nl

Appli

Appli proudly presents...dé app om stagiairs en stages te matchen.

In oktober 2016 is Appli, dé stage app gelanceerd in de markt. Appli is een innovatieve app gericht op het persoonlijker en efficiënter invullen van stages en laat in één oogopslag de beste stage of stagiair zien aan een gebruiker. Waar en wanneer iemand dat wil, kan een stage of stagiair gezocht worden op basis van een groot aantal zoekcriteria. Hierbij maakt Appli gebruik van de nieuwste technieken zoals het kunnen uploaden van foto’s, video’s en chatten. Bij een match kunnen student en bedrijf direct met elkaar in contact komen.

Dé manier voor zowel MBO, HBO en WO studenten als bedrijven om eenvoudig een juiste keuze te maken op basis van echte voorkeuren en kwaliteitseisen. We nodigen iedereen graag uit om de app te downloaden in de App store of Google Play store. Ervaar het zelf en laat je overtuigen door de kracht en eenvoud van deze nieuwe stage matchmaking tool.

Launching customers: Bol.com, Dura Vermeer, Smurfit Kappa, Xerox, Vanderlande, Rabobank, CCV, Remeha en vele MKB bedrijven.


Meer informatie? www.appli.nl

Maak direct gebruik van de app door deze te downloaden in de app stores:
- Apple store: https://itunes.apple.com/us/app/appli/id1125372326?l=nl&ls=1&mt=8
- Google Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appli.app.android

Bekijk onze commercials:
- Voor bedrijven: https://youtu.be/a_ziYTSvPTQ
- Voor studenten: https://youtu.be/iPpL3Xae8kA

Swipe, match, Appli! 

 

Onze sponsoren