Onze Partners

De Youth Society Hong Kong Logistics Association is een partner association van S.A. LMR. De YSHKLA zet zich actief in voor de promotie van logistiek in en rondom Hong Kong om zo meer studenten te interesseren in dit mooie vakgebied. Ook zijn zij actief voor studenten logistiek in de Hong Kong gelegen universiteiten en bieden zij deze een breed scala aan activiteiten en excursies.

Meer informatie


Appli is een innovatieve app voor stage matchmaking tussen student en bedrijf. Op basis van een vooraf opgegeven profiel worden student en bedrijf aan elkaar verbonden. Door nieuwe technologie maakt Appli het zoeken van een stage en stagiair makkelijk, persoonlijk en efficiënt. Voorbeelden van innovatieve functies in Appli zijn liken, superliken, swipen, chatten en het gebruik van foto en video. Hiermee wil Appli het contact tussen student en bedrijf persoonlijker en toegankelijker maken. Download de app in de appstores! Meer informatie op: www.appli.nl

Meer informatie


Bol.com: "We zijn dag en nacht open. Het zit in onze natuur om open te zijn."

Meer informatie


Als verkooporganisatie van ruim 500 Nederlandse en buitenlandse telers, verenigd in telercoöperatie Coforta, maakt The Greenery samen met haar telers, klanten, leveranciers, partners en medewerkers verse groente en fruit waardevol. Samen zorgen zij ervoor om gezonde, voedselveilige en betaalbare groente en fruit bereikbaar te maken voor iedere consument.

Meer informatie


Onze sponsoren