Nieuws

Page Talent

Page Talent

Page Talent is een wervingservice van Page Personnel die werkgevers op zoek naar getalenteerde stagiairs in contact brengt met studenten die een inspirerende stage zoeken. Werkgevers kunnen gratis advertenties voor hun stageprogramma's plaatsen. Als het stageprogramma met succes wordt afgerond, hebben zij de kans om een tijdelijk of vast contract aan te bieden.

Naast Michael Page en Page Executive maakt Page Personnel deel uit van PageGroup, een van de grootste en meest gerenommeerde werving –en selectiebureaus ter wereld. Wij helpen jonge mensen om zich op de arbeidsmarkt voor te bereiden; wij geven studenten advies en tips voor het opstellen van een CV en de voorbereiding van sollicitatiegesprekken. Page Talent biedt hen werkervaring bij een van onze vele topklanten.
 

Op zoek naar getalenteerde kandidaten?

Bedrijven concurreren om de meest getalenteerde kandidaten binnen te halen. Om deze race als winnaar te eindigen, moet je zo vroeg mogelijk op zoek gaan naar de talenten. Het bieden van een stage aan topstudenten is een van de beste manieren om aan talenten te komen. Page Talent biedt je de kans om in contact te komen met zowel Nederlandse als internationale studenten in alle sectoren.

Wil je met ons samenwerken? Je kunt je vacature hier gratis uploaden.
 

Op zoek naar een stage?

Een goede stage is veel meer dan het verzamelen van punten om je studie af te ronden. Het kan de eerste stap in je carrière zijn. Goede stagiairs krijgen vaak een tijdelijk en in sommige gevallen zelfs een vast contract aangeboden.

Page Talent kan je in contact brengen met topbedrijven in allerlei sectoren, van startende bedrijven tot het MKB of een internationaal merk.

Wil je met ons samenwerken? Je kunt je hier als student registreren.

 

Overige informatie

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere studenten bij het zoeken naar een stageplaats via Page Talent? Bekijk dan hier de Student Testimonials.

Wil je weten hoe het vinden van een stage er aan toe gaat? Bekijk dan hier het promotiefilmpje van Page Talent

Heb je nog vragen over Page Talent? Stuur dan een mail naar info@pagetalent.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen