Nieuws

Maak kennis met ons team

Het afgelopen jaar is voor iedereen anders verlopen dan verwacht. Ook voor ons als studievereniging is het een lastige periode geweest waarin er weinig activiteiten hebben kunnen plaatsvinden. Echter houdt ons dat niet tegen en beginnen wij met volle moed weer aan een nieuw studiejaar vol met gezellige activiteiten, bedrijvenbezoeken, borrels etc.

De vereniging heeft in de afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan. Zo is het nu mogelijk om boeken te kopen en te verkopen via deze pagina en is het daarnaast mogelijk om de boekenlijsten van alle jaren van de studie te bekijken. Daarnaast beschikt de vereniging ook dit jaar weer over een team razend enthousiaste Logistics Management studenten. In dit nieuwsbericht stelt iedereen zich even kort voor.

Vincent Both

Hoi! Ik ben Vincent en dit jaar ben ik trotse voorzitter van studievereniging LMR. Ik zit in het derde jaar van de opleiding en ben vorig jaar actief geweest als peercoach en bestuurslid interne betrekkingen bij S.A. LMR. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de vereniging, geef ik leiding aan het bestuur en help ik hen waar nodig. Samen met dit team van enthousiaste medestudenten gaan we er ondanks COVID een ontzettend leuk jaar van maken en ik hoop jullie snel weer te zien op een van onze gezellige activiteiten!

Dane Bakker

Mijn naam is Dane Bakker, ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Logistics Management. Dit studiejaar vervul ik de rol van vicevoorzitter binnen de LMR. Als vicevoorzitter houd ik me vooral bezig met de externe betrekkingen van de LMR en daarnaast ondersteun in de voorzitter in zijn werkzaamheden

Marvin Faasse

Hallo, Mijn naam is Marvin Faasse en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding Logistics management. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor de Interne betrekkingen van LMR. Ik zal voornamelijk het contact tussen LMR en de Hogeschool Rotterdam verzorgen.

Mark Janssen

Hi, Ik ben Mark Janssen en ik ben 20 jaar oud. Zelf zit ik in jaar twee van de opleiding logistics management. Voor de S.A. LMR verzorg ik dit jaar de externe betrekkingen. Met deze functie ben ik verantwoordelijk voor het contact tussen de bedrijven en onze vereniging, hierbij wordt ik ondersteunt door de vicevoorzitter. Verder ondersteun ik de secretaris met het bijhouden van de site en ledenadministratie.

Jelmer Olivier

Ik ben Jelmer Olivier, 18 jaar oud en tweedejaars student. Ik ben dit jaar de secretaris van de studievereniging. Dit betekent dat ik mij bezighoud met de administratie van de LMR en daarnaast de andere leden ondersteun met hun taken. Je kunt met je vragen altijd bij mij terecht, dan kan ik je helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon.

Robin van der Ham

Mijn naam is Robin van der Ham, ik ben 18 jaar oud en zit in het tweede jaar van Logistics Management. Mijn taak als penningmeester binnen LMR is om zicht te houden op alle inkomsten en uitgaven die binnen de vereniging plaatsvinden.

Demi van de Noort

Hooi mijn naam is Demi van de Noort en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding logistics management. Dit jaar zal ik samen met Maud Vermeulen de social media van LMR bijhouden. Wij hebben hier veel zin in en gaan proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er binnen de studie vereniging gebeurd!

Maud Vermeulen

Mijn naam is Maud Vermeulen ik ben 18 jaar oud en zit in het tweede leerjaar van de opleiding Logistics Management. Samen met Demi van de Noort vertegenwoordig ik de PR-commissie. Dit betekent dat wij de posters maken die in de school hangen en ook houden wij social mediakanalen van de studievereniging up-to- date.

Ilse de Roo

Hi! Ik ben Ilse, 20 jaar en begin aan het derde jaar van de opleding. Aankomend jaar zal ik de borrels en kroegentochten organiseren van LMR, in hoeverre dit mogelijk is ivm het corona virus, maar dat gaan we  zíen. Ik heb  ondanks alles heel veel zin in komend jaar en ik hoop jullie ook! Ik hoop jullie dit jaar allemaal te zien op een van de activiteiten. Succes met aankomend school jaar!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen