Webinar XPO Logistics

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
18 mei 2021 15:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Webinar
Datum en tijd
1 jun. 2021 15:30 - 17:00
Locatie
Microsoft Teams

Webinar XPO Logistics

(XXL) Webinar XPO Logistics

Op dinsdag 1 juni om 15:30 zal XPO Logisitcs een webinar verzorgen. XPO staat wereldwijd in de top tien van aanbieders van transport- en logistieke services, met een sterk geïntegreerd netwerk met medewerkers, technologie en fysieke bedrijfsmiddelen.

We noemen de webinar niet voor niets een XXL-webinar. Tijdens deze interactieve webinar komen meerdere gastsprekers aan het woord met HBO-niveau functies die komen vertellen over hun ervaringen binnen XPO Logistics. Met een Talent Program in ontwikkeling voor afgestudeerde logistieke studenten zet XPO haar deuren open voor logistiek talent.

De webinar zal interactief zijn. XPO heeft daarom een leuke quiz voorbereid voor jullie. En jullie maken kans op een wel heel erg speciale prijs; een rondleiding voor drie studenten door de warehouse oparatie van XPO voor de modeketen H&M in Tilburg! Dit is een unieke kans om een rondleiding te krijgen in warehouse waar je normaal gesproken nooit zou komen. Wil je kans maken op deze toffe prijs? Schrijf je dan gratis in voor de webinar!

Neem voor meer informatie een kijkje op de website, en bekijk alvast de openstaande vacatures.

Het volgen van deze webinar, kun je weer toevoegen aan je beroepsoriëntatie! Via de volgende link is de webinar voor iedereen toegankelijk:

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

 

PS: Gelieve de vergadering niet al eerder starten

Deelnemers (8)

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien