Excursie DAF Trucks

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Datum en tijd
30 jan. 2023 09:00 - 11:30
Locatie
DAF Trucks - Eindhoven

In week 10 van OP2 gaan we weer naar DAF Trucks. Dé excursie van het jaar! Je krijgt een unieke kijk in het productieproces van DAF vrachtwagens. We gaan met een treintje door de fabriek, zodat je alle werkstations van dichtbij ziet. Daarnaast krijgen we een presentatie over DAF zelf.

Heel veel van je geleerde stof, zie je hier terug. Voor het project Bus Business in jaar 2, kan je hier veel voorkennis opdoen. Daarnaast is het ook gewoon superleuk om te zien!

De fabriek van DAF Trucks is gevestigd in Eindhoven. Eindhoven Centraal is met de trein goed te bereiken, voor het laatste stukje naar de fabriek hebben we een bus geregeld. Om ervoor te zorgen dat we op tijd aankomen, vragen we je om om 8:30 op Eindhoven Centraal te zijn. Rond 12:00 zijn we vervolgens weer terug op Eindhoven Centraal. Helaas een beetje vroeg op maandagochtend, de rest van heel lange periode was al volgeboekt. Geeft maar aan hoeveel vraag er naar deze excursie is en hoe leuk het dan zal zijn!

 

Je kunt je gratis aanmelden voor deze excursie. Wel vragen we je om ook écht te komen, we hebben de bus tenslotte voor je betaald :). Meld je af vóór 16 januari 22:00, zodat we nog iemand anders kunnen blij maken, niet afgemeld en niet aanwezig = €10 in rekening.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien