Excursie The Greenery

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Datum en tijd
20 mei 2022 13:00 - 16:00
Locatie
The Greenery - Barendrecht

Op vrijdagmiddag 20 mei staat er een excursie gepland bij The Greenery in Barendrecht. The Greenery is de werkgever van een groot deel van onze oud-medestudenten.

Op deze middag krijgen we een rondleiding door het warehouse van The Greenery. Zo krijg je een indruk van de inslag, opslag, uitslag, productie en planning binnen The Greenery. Een aantal oud-medestudenten zullen deze rondleiding ook geven. We sluiten af met een gesprek met wat medewerkers met interessante functies. Zo kun je erachter komen wat je uiteindelijk kunt worden na de opleiding. Misschien kan je zelfs al wat contacten leggen.

Er zijn 10 plekken, dus meld je snel aan!

Vervoer: The Greenery is gevestigd in Barendrecht en is gemakkelijk aan te reizen met de trein. Vanaf het station is het enkele minuten lopen naar de juiste hal. Tegen die tijd zullen we je het exacte adres laten weten.

Moment: Ja klopt, de excursie is gepland in week 3 van OP4. Begin van de periode, dus nog geen deadlines en belangrijke afspraken. Er was geen moment dat iedereen vrij was en zowel The Greenery beschikbaar was. Je zal hiervoor dus mogelijk een les moeten overslaan. Door dit nu alvast aan te geven bij je docent, kan je misschien wat regelen. Docenten zijn bekend met deze excursie en zullen het vast stimuleren om deel te nemen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien