Excursie Broekman Logistics

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
10 nov. 2021 10:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Datum en tijd
11 nov. 2021 10:00 - 12:00

Excursie Broekman Logistics

Het is eindelijk zover! Na ruim anderhalf jaar kunnen we weer langs bij een bedrijf!

Broekman Logistics is zo gastvrij om ons te ontvangen. Op donderdagochtend 11 november mogen we met een groep langskomen. Dit valt precies in week 10 van periode 1: de week waarin er geen lessen of tentamens zijn. 

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf en gespecialiseerd in vervoer over zee, spoor, lucht, de weg en multimodaal vervoer (containers). Ook heeft Broekman nog Value Added Logistics: opslag en distributie. Kortom, genoeg te zien en te leren!

We krijgen op deze ochtend een rondleiding door het warehouse van Broekman Logistics en een presentatie. Leuk om te weten wat een logistiek bedrijf nou daadwerkelijk doet en wat je later mogelijk kunt gaan doen.

Helaas mogen we nog niet allemaal langskomen. Er zijn 15 plekken: dringen geblazen dus.

We zetten de aanmelding op vrijdag 24 september om 12:00 open. Wees er dus optijd bij, want de plaatsen zullen snel weg zijn. Je kunt je ook nog aanmelden voor de wachtlijst: als er dan mensen tussenuit vallen, kun je alsnog mee. We informeren je dan tijdig.

 

We laten je tegen die tijd nog even weten op welk tijdstip en welke locatie we verzamelen.

 

Nog een kleine voorwaarde: als je je succesvol aanmeldt voor de excursie, verwachten we ook dat je aanwezig bent. Als je uiteindelijk niet aanwezig bent verrekenen we €10. Dit zijn de regels die al jarenlang gelden bij LMR. Je kunt je tot 24uur van te voren weer afmelden.

 

Deelnemers (15/15)

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien